torstai 3. tammikuuta 2013

Haaveilua vuodelle 2013

Kuinka moni tietää tuntee, kun muuttaa uuteen asuntoon ja vanhat huonekalut eivät näytäkään enää yhtä hyvältä kuin edellisessä? Siitä asti kun me tähän uuteen asuntoon muutettiin, olen potenut pienimuotoista ahdistusta meidän sohvasta ja pöydästä, jotka ovat hiukkasen liian isoja uuteen olohuoneeseen. 6 hengen pöydän sijaan meille riittäisi 4 hengen pöytä ja kulmadivaanin sijaan meille riittäisi kolmen istuttava sohva. Olohuone muuttuisi paljon avaraksi, jos näistä huonekaluista saisi leikattua kolmanneksen pois. 

Vähäsen aikaa sitten makuuhuoneen sängynpääty ja lipasto saivatkin jo uuden kodin, kun en kokenut niiden oikein sopivan enää makuuhuoneen ilmeeseen. Ja nyt sitten mietin jatkuvasti mitä uutta makuuhuoneeseen keksisin, että saisin sen näyttämään siltä kuin haluaisin. Teinkin pienen kuvakollaasin huonekaluista, jotka ottaisin milloin vain kotiini, jos lompakon nyörit vain aukeaisivat tarpeeksi.Yllättäen mennään aika musta-valkolinjalla. Ja suurin osa huonekaluista sekä tuo matto menisi kyllä makuuhuoneeseen. Mutta positiivista tässä taitaa olla se, että mihinkään ei ole kiire ja ehkä mä olen pikku hiljaa oppinut myös ettei kaikkea tarvitse saada nyt ja heti. Vaikkakin kovasti olisi tänä vuonna tarkoitus oppia sisustamaan myös huonekalujen ja tekstiilien kautta, eikä lähteä aina hakemaan ratkaisuja maalipytyistä, vaikka maalamista rakastankin.

Toinen mitä haluan oppia tänä vuonna tekemään paremmin on valokuvaaminen. Luen joka päivä aivan uskomattoman ihania blogeja, jotka pursuavat kauniita ja inspiroivia kuvia. Ja nuo kuvat antavat mulle potkua oppia ottamaan parempia kuvia. 

Tervetuloa siis mukaan mun oppimismatkalle vuonna 2013! :)

(Kuvat ovat Elloksen sivuilta)2 kommenttia:

  1. Voi elämä miten söpö pörröjakkara! Täytyykin heti mennä Elloksen sivuille vilkuileen mitä kaikkea ihanuuksia siellä kevääksi oikein on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin?! :) Sieltä löytyy kyllä kaikkea muutakin kivaa, mutta nuo kiinnittivät ensimmäisenä huomioni :)

      Poista