keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Tauluja kotiin

Onko kukaan muu kuullut ennen WallDesign -verkkokaupasta? Itse löysin tämän ihastuttavan verkkokaupan Maailman Paras Paikka -blogista. Verkkokaupasta löytyy paljon ihania teksti- ja lastentauluja. Ja parasta on, että WallDesign.fi on kahden suomalaisen äidin perustama verkkokauppa.

Tässä muutamia omia suosikkeja, jotka löytyy WallDesignin sivuilta.Jostain syystä bongailen pöllöjä nykyään, mutta nämä julisteet ovat vain niin ihania. Lastenhuoneeseen voisin ehdottomasti tilata kummallekin lapselle oman nimijulisteen.
(Kaikki kuvat lainattu WallDesign.fi)

Meille lähtee kyllä tilaukseen pari julistetta varmastikin!

Iloista keskiviikkoa kaikille!

13 kommenttia:

 1. Hih, mulla on jo tovin ollut koneella tallennettuna Walldesignin julisteista kuvia, semmosia omia suosikkeja. Ihania ovatten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multakin löytyy koneelta samankaltaisia tekstejä tallennettuna ja pari kertaa yrittänyt tulostaa tauluksi, mutta eipä se jälki ole ihan sama kuin näissä aidoissa julisteissa, ainakaan meidän tulostimella tulostettuna :)

   Poista
 2. Toi toka taulu on IHANA ja juuri näinhän se on!! <3

  -S-

  VastaaPoista
 3. On ollut tarkoitus tilata tuolta vauvalle kastetaulu ja ehkä joitain muitakin itelle, mutta en osaa päättää, kun on niin monta kivaa.=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kastetaulut olivat myös kyllä ihania ja niitäkin oli montaa erilaista :)

   Poista
 4. Jätin sulle tunnustuksen blogiini. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kauppa! Pakko hankkia joku noista mustavalkoisista tauluista ja sopuhintaisiakin ovat. Tällaiset linkkivinkit on blogien suola! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä mielestäni kanssa tosi sopuhintaisia, kun monessa paikkaa saa maksaa vähintään tuplasti enemmän :)

   Poista
 6. Heips, olen tilannut heiltä kastetaulun lahjaksi kummilapselle sekä pari taulua omaan kotiin. Toimitus oli supernopea ja taulut juuri sellaisia kuin pitikin olla.

  Yksi meidän tauluista oli aiemmin eteisessä, kuvakin löytyy täältä: http://poppiksenuusikoti.blogspot.fi/2012/10/there-is-no-place-like-home.html

  Nyt taulu asustaa ruokailutilassa String-hyllyssä. :)

  Ihania kuvituksia tauluissa kaiken kaikkiaan heillä. :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa blogistasi tuon taulun, ja sekin on kyllä ihana :)

   Mahtavaa kuulla, että palvelu pelaa ja tuotteet on sitä mitä luvataan. Nyt kun osaisi vielä itse päättää mitkä on ihanimmat ja saisi aikaiseksi tilattua ne:)

   Poista
 7. kiitos vinkistä! ihan uusi tuttavuus tämä blogi muuten ja täytyy sanoa, että hyvältä näyttää!! :)

  VastaaPoista