perjantai 4. tammikuuta 2013

Inspiraatiota keittiöön

Löysin tänään ihanan IISA's-blogin ja silmään osui Iisan postaus Etuoven Inspiroidu-osiosta, jossa on kuvia myytävistä asunnoista. Harrastaako kukaan muu myytävien asuntojen selailua ja inspiraation hakemista niistä? Noh, mun tulee silloin tällöin selailtua Etuoven ja Oikotien myynti-ilmoituksia yhdessä mieheni kanssa ja kohteena on asunnot, jotka sijaitsevat tässä lähellä. On hauskaa katsoa miten ihmiset ovat sisustaneet omia asuntojaan, jotka on rakennettu samoihin aikoihin kuin meidän asunto ja mitä hauskaa muut ovat keksineet. Tuo Etuoven inspiroidu-osio oli kuitenkin ihan uusi juttu mulle. Kävinkin katsomassa mitä kivaa sieltä löytyi ja tässä muutama kiva keittiö.


Tässä keittiössä on kaapit saanut hauskan maalauksen.


Mustan ja valkoisen rinnalle on tuotu väriä.


Valkoinen keittiö saa rouheutta tiiliseinästä. Tykkään kovasti nykyään tiiliseinistä.
 

Alakaapien ovet ovat ihanan erilaiset.

Moderni liesituuletin on mun makuun.


 Pisteet siitä, että on uskallettu käyttää väriä.


Valkoista rakastaville löytyy myös kokonaan valkoisia keittiöitä.

Jotenkin musta kuitenkin tuntuu, että tosi harva keittiö tekee enää kunnon vaikutuksen. Osasyynä on varmastikin se, että olen viimeisen 8 vuoden aikana asunut 10 eri asunnossa ja nähnyt vähän kaikenlaisia keittiöitä. Ja nyt kun oli mahdollisuus kokeilla nykyisessä kodissakin vielä jotain erilaista, joka vielä toimiikin hyvin, niin ehkä alan olla aika kriittinen sille, mikä on erilaista mun makuun ja mikä ei. 

Tähän keittiöpostaukseen oli myös yksi toinen syy kuin esitellä teille tuo Etuoven inspiroidu-osio, nimittäin halusin näyttää pienen kuvan meidän keittiöstä, joka on kokenut tässä päivän aikana pienen muutoksen tai aika isonkin. Teen siitä sitten erikseen oman postauksen, kun kaikki on valmista, mutta tässä tulee esimakua.


7 kommenttia:

 1. Ekaa kertaa vierailemassa blogissasi. :) Teen tosiaankin tuota etuovi bongailua. Meillä kun on 70 - luvun talo niin ne on aivan samantyyppisiä aina että ihan hassua :) Takkahuonetta ja monissa uima-allas, tiiliseinä jne. Jäin kiinnostamaan tuo teidän liesituuletin, minkä merkkinen se on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jonsku! Kiva kun tulit käymään :) tuo liesituuletin on Elican Elektra 80 eli 80cm leveä. Samaa mallia saa myös muistaakseni 55cm leveänä. Täältä löytyy lisätietoja jos kiinnostaa http://www.e-kodinkoneet.fi/tuotteet/liesituulettimet/liesituulettimet1/elica/elektra_80 hyvää viikonloppua! :)

   Poista
 2. Löysinkin jo itse blogistasi vastauksen kysymykseen. Ja tuo teiden seinäkin on juuri sellainen minkä haluaisin! Kehtaatko sanoa paljonkon teillä tuli suurinpiirtein kaapistot maksamaan? Ei ole pakko sanoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hm..oisko ne ollut kaikkineen n. 2000€ :)

   Poista
 3. Innolla jo odotan keittiönne esittelyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kerttu! Juttu löytyy täältä http://elamaaeirassa.blogspot.fi/2013/01/uusi-oljypinta-keittion-tyotasoon.html ja vanhempia kuvia löytyy täältä http://elamaaeirassa.blogspot.fi/2012/11/unelmieni-keittio-ilman-ylakaappeja.html
   :)

   Poista
 4. Heh...kuvissa näkyy meidän entisen asunnon keittiö (mun ottama kuva). :-)

  VastaaPoista