sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Meren äärellä

Kävin tekemässä iltapäivällä pienen päivälenkin Kaivopuiston vieressä olevalla Uunisaarella. Nyt saatte sisustuskuvien sijaan kuvia "kotimaisemistani" auringonlaskun aikaan. Antaa kuvien puhua puolestaan.
Hyvää sunnuntaita!

12 kommenttia:

 1. Ihan mielettömiä kuvia <3 kaunista kerrassaan!

  Mukavaa loppiaista :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. Näillä maisemilla sai kyllä akut ladattua täyteen ensi viikkoon :) hyvää loppiaista sullekin :)

  VastaaPoista
 3. Oikeasti, mä olen syntyperänen helsinkiläinen enkä koskaan ole käynyt Uunisaaressa. Joo, nolo myöntää. Olen huomannut itse asiassa aiemminkin, että monia paikkoja Helsingissä pitää jotenkin itsestäänselvänä eikä käy tai tutustu niin paljon kuin olisi oikeasti mahdollisuus. :) Kerrohan vielä, lautallako sinne Uunisaareen pääsee ja maksaako maltaita? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Sinne pääsee talvisin siltaa pitkin, mikä on vissiin rakennettu talvikäyttöä varten. Kun kesällähän sinne kulkee se lautta, enkä ole sillä koskaan kyllä sinne mennyt, eikä kyllä mitään tietoa maksaako vaiko ei. Mutta kantsii käydä tällei talvella niin pääsee ainakin ilmaiseksi :) mäkin erehdyin menee sinne ihan vahingossa, kun näin muiden ihmisen menevän ja tulevan sieltä :)

   Poista
 4. Todella kauniita kuvia - erityisesti tuo penkkikuva! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) huomasin vasta kotona kuvia selatessa, että tuossa toisen penkin päällä on jotain, eikä hajuakaan mitä, mutta nuo penkit oli niin ihanat, että oli pakko laittaa kuva tänne :)

   Poista
 5. Todella upeita kuvia!! Rannat ovat mielestäni parasta osaa Helsingistä, niin kauniita talvellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen kyllä sun kanssa ihan samaa mieltä. Jos haluaa nähdä kaunista Helsinkiä, niin pitäisi kävellä rantoja pitkin :)

   Poista
 6. Ei hassumpia nää siunkaan talvikuvat ;) meri <3

  VastaaPoista