tiistai 29. tammikuuta 2013

Tunnustuksia kera pullan ja saippuan

Sain vähäsen aikaa sitten Nordland 146 -blogin Maritilta ja Samilta sekä tänään Miss Bubble's lifestyle -blogin SatuMarialta New Blog Love -tunnustuksen. Kiitokset kummallekin! Käykäähän kurkkaamassa molemmat ihanat blogit, jos ette ole vielä blogeissa vierailleet. 

Tämän tunnustuksen tarkoitus on saada huomiota suhteellisen uusille blogeille,
 joilla on alle 200 lukijaa.


Tässä säännöt: 
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse viisi (5) ihanaa blogia ( joilla on alle 200 lukijaa ) ja kerro heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset, joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.
 
Mä olen kuitenkin nyt tosi tylsä ja jätän tunnustuksen antamisen eteenpäin, koska tunnustus on kiertänyt jo niin monessa blogissa.
 
 
Onko kukaan muu leiponut tai ostanut jo laskiaispullia tänä vuonna? Me otettiin lasten kanssa eilen pieni varaslähtö ja leivottiin itse pullia, jotka täytettiin sitten mansikkahillolla ja kermalla. Nam nam, kun olivat hyviä! Ja laskiaispullien kanssa tietty piti tehdä kaakaota.
 
 


Käväisin eilen myös pitkästä aikaa Hemtexillä, josta matkaan tarttui tämä saippuapullo. Ihme etten ole tajunnut aiemmin ostaa saippuapulloa, koska sillä saa niin helposti paljon nätimmän ilmeen keittiöön kuin normaalilla käsisaippuapullolla. Ostin myös Hemtexiltä neljä musta-valkoista kuvioitua pöytätablettia, joista teen joku päivä oman postauksen.


 
  Hyvää tiistai-iltaa kaikille! <3
 

10 kommenttia:

  1. OMG! Nyt mulle tuli kamala himotus laskiaispulleroihin. <3
    En ole vielä tehnyt, mutta pakko jossain vaiheessa tehdä...

    VastaaPoista
  2. Täällä myös alkoi tehdä mieli laskiaispullia :P
    Jaksaisikohan sitä joku päivä leipoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaksaa kyllä :) vastaleivottu pulla on kyllä niin hyvää :)

      Poista
  3. Hei ihana tuo keittiön välitila! Mitä se on? Vedenkestävää? Teitkö itse? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein tuon välitilan kuvioinnin Tunto Hieno maalilla. Levitin sitä sellaisella tapettilastalla edestakaisin, että siihen tuli tuo kuviointi ja lopuksi maalasin vielä Lujalla, niin kestää pyyhintääkin vähän paremmin :) oon tykännyt tuosta kuvioinnista kyllä tosi paljon :)

      Poista
  4. Ooh, vastaleivottu pulla on niin superhyvää! Kurkkaas huomenna blogiini, siellä on sulle toinenkin tunnustus. :)

    VastaaPoista
  5. Moikka! Huomasin tuolta Esmeraldan sivulta, että sinäkin tulossa Tikkurilan bloggari-iltaan! Kiva päästä tutustumaan kanssabloggaajiin ja saada opastusta tuotteisiin :) Meillä on samantyyppistä seinää kotona keittiössä ja olohuoneessa isona pintana, kun sulla tuossa välitilassa, ja hyvin toimii kyllä :) Enkä voi edes itselleni ottaa kunniaa, koska avopuolisoni on remontoinut nykyisen kotimme jo ennen minun tuloani kuvioihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva, että pääsee tutustumaan teihin muihin bloggareihin siellä ja että pääsee vähän kokeilemaan ja tutustumaan tuotteisiin. Odotan kyllä iltaa kovasti! :)

      Se Tunto Hieno -maali on kyllä kätevää, kun sillä saa tehtyä niin paljon erilaisia pintoja seiniin :) Samoin kuin ne muutkin Tunto -sarjan maalit.

      Poista