lauantai 12. tammikuuta 2013

Sininen jakkara

Päätin tänä aamuna vihdoinkin maalata Ikean puunvärisen jakkaran, joka on odottanut uutta maalikerrosta jo tovin. Jakkaraa on käytetty remonttijakkaranakin, joten se on saanut jo maalitahroja ja kolhuja pintaansa. Maalasin jakkaran Tikkurilan kalustemaalilla (sävy V 437). 




Tältä jakkara näytti ennen käsittelyä.



Hyvää lauantaita kaikille! :)

13 kommenttia:

  1. Aivan nappivalinta tuo sävy, tosi ihanalta näyttää jakkara! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jenni! Tuo väri oli aika päähänpisto, kun kävin yksi päivä rautakaupassa ihmettelemässä Tikkurilan Symphonyn värikarttoja ja tuo väri näytti sen verran kivalta siellä, että sitä piti saada heti kokeiltavaksi :)

    VastaaPoista
  3. Tervehdys! Tulee ehkä hieman puun takaa, mutta sinua odottaa blogihaaste täällä http://ymmb-okei.blogspot.fi/2013/01/haastetta-peliin.html Lukisin mielelläni vastauksesi :)

    VastaaPoista
  4. Moikka, Olen vastikään löytänyt blogisi ja heti ahminut siitä suuren osan. :) Olen nyt innostunut itsekkin maalaamisesta. :) Erityisesti eräs blogitekstisi herätti mielenkiintoni. Tarkoitus olisi itsekkin hiukan uudistaa aikojen saatossa pahaksi mennyttä kylpyhuonetta. Tulevaisuudessa on tarkoitus tehdä suuri remontti, mutta ennen sitä haluaisin hiukan raikastaa persikan väristä tunnelmaa. Joten siitä syystä kiinnostuin kovasti tekemästäsi kylpyhuonemuutoksesta. Nyt haluaisinkin kysyä muutamia asioita koskien kylppärin maalaamista. Miten aluksi pohjustit työn? Siis ennen maalaamista. Miten on tuo maali kestänyt käytössä? Onko jotain vinkkejä työhön?

    -Mimu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että maalauskärpänen on purassut suakin ja että olet löytänyt blogiini :)

      Mulla on ollut kova tarkoitus tehdä jo pitkään kylpyhuoneesta uusi postaus nyt kun se on sisustettukin, mutta se on aina jäänyt. Ehkä kysymyksesi saa muhun nyt vähän vauhtia, niin voin näyttää miten maali on pysynyt. Mutta voin kertoa jo, että maali on pysynyt tosi hyvin. Ihan pieni kohtia on mistä maali on lähtenyt, mutta ne johtuu todennäköisesti lasten vesilelujen aiheuttamista naarmuista. Ennen maalaamista pesin myös seinät ja lattian kunnon pesuaineella, jotta liat ja kalkki lähtisi mahdollisimman hyvin irti. Jos teen alkuviikosta postauksen kylppäristä niin saat paremmat vastaukset! :)

      Poista
    2. Mahtavaa!! Kiitos tuhannesti. Meillä ei ole vielä lapsia mut eläimiä kylläkin. Joten koiran kynnet toki voivat raapia maalia rikki. Mutta odottelen postaustasi aiheesta. :)

      -Mimu-

      Poista
  5. Kiva, kun jätit kommentin blogiini, niin löysin tieni tänne vastavierailulle:)
    Täällä onkin kaikkea kivaa...jään seurailemaan<3
    Ihanaa viikkoa sinulle!
    Halein SisustEllen♥

    (..nuo varmistukset yrittävät estää kommentoinnin:( yritän uudestaan...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tulit käymään myös täällä! :) Hyvää viikkoa myös sulle!

      Poista
  6. Hauska jakkara! Mahtava ilmeen muutos! Minulla on sinulle tunnustus blogissani :) ehhasl0.blogspot.fi.

    VastaaPoista
  7. Tulimpas kurkkaamaan sinunkin blogiisi! Kivoja juttuja löytyy täältä! :o)

    Ihanan raikastuksen sai tämä jakkarasöpöläinen! Tarviisin itseasiassa samanlaisen jakkaran, keittiön yläkaappeja varten! :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit kurkkaamaan :) Tuo jakkara on tosiaan paljon raikkaampi ja tuo vähän lisää väriä kotiin, kun sen maalasin :)

      Poista