keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Lastenhuoneen seinämaalaus

Lastenhuoneeseen päädyin maalamaan itse seinämaalauksen, kun en löytänyt mieleistäni tapettia huoneeseen. Muistan selaneeni tunteja ja tunteja eri verkkokauppoja, joissa myytiin tapetteja sekä kävin useissa rauta -ja sisustuskaupoissa, mutta mikään ei oikein iskenyt. Maalamalla sain juuri omannäköisen ja ainakin meidän koko perhe tykkää lopputuloksesta.

  


Maalaus on tehty piirtämällä projektorilla avulla tietokoneen ruudulla olevan kuvan ääriviivat lyijykynällä ja sen jälkeen maalamalla yksi väri kerrallaan. Projektorissa on vain se huono puoli, että se tarvitsee suhteellisen pitkän välin, jotta kuva saadaan mahtumaan koko seinälle. Niinpä jouduinkin siirtämään ja nostamaan projektoria välillä ja piirtämään kuvan osissa, koska huone ei ollut tarpeeksi leveä projektorin vaatimalle etäisyydelle.

Huoneessa on pyritty käyttämään kalusteissa ja matoissa maalauksen kanssa samoja värejä. Kalusteet ovat Ikeasta ja matto on ostettu jo edelliseen kotiin Kodin1:sta.  

Huoneesta löytyy myös Muurlan muumien lasinen muotokuva sekä kaksi 3D-palapeliä.


Ja mistä lähdettiin liikkeelle? Huone oli siis aiemmin ollut keittiö, josta oli kulku olohuoneeseen. Nyt tuo keittiö on purettu, putket piilotettu seinän sisälle ja lattiaan on asennettu uusi laminaatti. Tässä näkymä, joka meitä odotti, kun ensimmäistä kertaa tyhjään asuntoomme astuttiin.


Aikamoinen muutos! Eikö?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti