perjantai 13. joulukuuta 2013

YleX ja bloggareiden joululahjavinkit

Nyt seuraa varoitus, joka kannattaa lukea huolella. Suosittelen ensin tekemään varmuuden vuoksi foliosta hatun päähän ja sen jälkeen sulkemaan kaikki radiotaajuuksilla toimivat vempeleet ja laitteet! Ja varsinkin RADIOn! Tuo pahainen ja vaarallinen radio saattaa huomenna pahimmassa tapauksessa aiheuttaa jos jonkinnäköistä inspiraatiota siitä, mitä tänä vuonna kannattaa antaa sukulaisille ja ystäville lahjaksi! Erityisen vaarallista radion kuunteleminen on huomenna klo 16.10-16.30 ja huom! Älkää missään tapauksessa kääntääkö radiota YleX:n aalloille!!! Ihan oikeasti!

Ja arvaatkaa, mikä tässä radiossa ja varsinkin YleX:ssä on pahinta juuri huomenna lauantaina klo 16.10-16.30? Tämä käheä-ääninen flunssan kourissa oleva bloggaaja on juuri silloin siellä äänessä kähisemässä ja antamassa omia pikku vinkkejä itsetehtyihin joululahjoihin! Joten älkää missään tapauksessa vaan avatko sitä radiota!!

Jos kuitenkin otatte riskin ja avaatte radion ja juuri sen pahaisen kanavan, niin saatatte saada jopa oikeasti inspiraatiota joululahjoihin taitavalta käsityöihmiseltä Hannelta, joka kirjoittaa Eilen tein -blogia. Joten, valinta on teidän!Jos jätetään varoitukset sikseen, niin huomenna lauantaina 14.12 klo 16.10-16.30 ollaan siis Eilen tein -blogin Hannen kanssa YleX:lla keskustelemassa Anne Lainnon kanssa itsetehdyistä joululahjoihin. Ja sen saa kyllä kuunnella ilman foliohattua! :D Kiitos vielä Hannelle ja Annelle mukavasta iltapäivästä! Ja suosittelen lämpimästi käymään vielä Hannen sivuilla! Sieltä jos mistä saa varmasti inspiraatiota :)

Riehakasta perjantaita kaikille! :)

12 kommenttia:

 1. Pakko olla kuulolla tuohon aikaan! Voin samalla testailla uutta Tivoli-radiotani, jonka sain jo ennakkojoululahjaksi. Ei ainakaan ole äänenlaadussa moittimista, joten kuulen sinut oikein tarkasti ;) Vastasin juuri matkailuhaasteesi, kiitos siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienon joululahjan oot saanut! :) Ja hienoa, että vastasit matkahaasteeseen, pitääkin tulla katsomaan :)

   Poista
 2. Sorry -pakko kuunnella :)
  Mukavaa viikonloppua
  t.Sanna

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. No vähän joo :) Onneksi en ole ite vielä kuullut sitä :D

   Poista
 4. Ehdottomasti kuulolla huomenna! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jenni! Se haastattelu tuli jo eilen, mutta sen löytää myös Yle Areenasta Radion puolelta ;)

   Poista