keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Talvi Jenkeissä // Matkakarttani

Luvassa pientä paljastusta meidän talven suunnitelmista sekä vihdoinkin valmis matkakartta, joka on osa haastetta, jonka sain jo muutama viikko sitten Projekti Verkaranta -blogin Jutalta että Miss Bubble's lifestyle -blogin SatuMarialta. Iso kiitos teille haasteesta! <3

Haaste menee näin:


1. Näytä matkakartan (Travbuddy tai vastaava) avulla missä maissa on käynyt ja paljonko se on prosentteina.2. Kerro, mielellään perusteluineen, mikä tai mitkä vierailemistasi maista ovat olleet suosikkejasi.3. Paljasta vielä se maa (tai kaupunki), johon et ole vielä päässyt matkustamaan, mutta johon pääsystä haaveilet.4. Kiitä sitä bloggaaja, jolta olet haasteen saanut ja vinkkaa myös Casa Volmariin omasta matkakartastasi, jotta voin käydä siihen tutustumassa. http://casavolmari.blogspot.fi/5. Haasta mukaan 3-5 bloggaajaa.

Joten on täälläkin vielä monta maata, jossa en ole vielä päässyt käymään :) Aasiassa ja Etelä-Amerikassa en ole käynyt ollenkaan ja Afrikassakin vain Egyptissä.

Omat suosikit ovat varmaankin New York, Chicago ja Pariisi (Disneyland ja Versaillesin palatsi myös). New Yorkissa ja Chicagossa pääsin käymään viime kesänä, kun olimme koko perhe siellä matkoilla. Parhaiten matkoilta jäi mieleen varmastikin pilvenpiirtäjät ja kulttuuri. Pariisi vaan on aivan ihana ja kaunis kaupunki ja Disneyland - Sille mä en edelleenkään löydä oikeita sanoja. Se vain vei mun sydämen, vaikken enää iältäni lapsi olekaan. Näitä seuraavia kuvia kun selailin, mieleen vain virtasi ihania muistoja ja varsinkin muistoja, jotka olen saanut jakaa perheeni kanssa. 

Hullua on myös se, että mulla on ikävä jopa New Yorkin paluulentoa. Muistan edelleenkin kuin eilisen päivän sen hetken, kun tyttö nukkui sylissäni ja katsoin poikaani ja miestäni ja mietin kuinka onnellinen olen, että minulla on nämä ihanat ihmiset elämässäni. Mitä olen tehnyt elämässäni oikein, että saan viettää elämäni näiden rakkaiden kanssa? Se hetki on ollut niitä hetkiä, kun tajuaa, että elämä on tässä ja se ei voisi olla täydellisempää <3 Ja onneksi se ei ole ollut ainoa hetki, kun olen tuntenut olevani maailman onnellisin äiti ja puoliso :)


Saan olla niin onnellinen näistä kaikista hienoista kokemuksista <3


Seuraava haaveilun kohde on varmastikin juurikin Aasian suunnalla tai Safarimatka kunhan lapset vähän kasvavat :) Sitä ennen täällä on kuitenkin alettu jo hiljalleen odottelemaan tulevaa talven matkaamme. Lähdemme nimittäin joulun jälkeen kahdeksi viikoksi uudestaan Chicagoon ja viikoksi New Yorkiin. Ja kuinka mahtavaa on päästä näkemään New York talvella? Mahtavaa!!


Olisi myös kiva kuulla seuraavien bloggaajien matkakohteet:
Sekä mun suloistakin suloisemmalta nuoruusaikojen kämppikseltä Papsu Powersilta, jota ei juurikaan enää Koti-Suomessa nähdä :) Onneksi matkaa pääsee nyt seuraamaan uudesta blogista ALOHA PARADISE <3

Matkakuumeterveisin Katja <3

p.s. Täältä pääset vielä tutustumaan meidän matkoihin


10 kommenttia:

 1. New York olisi se minne haluaisin joskus matkustaa, ei nuo rantalomat tai kalifornian suunta kiinnosta oikeastaan yhtään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. New York on kyllä varmasti jokaisen kaupunkilomailijan unelmakohde :)

   Poista
  2. Noh, jos tässä kaikki menee kuten suunnitelmiin, ensikesänä me pyöritään ympäri tukholmaa miehen töiden ollessa siellä.. :) jos vähän lieventäisi kaukokaipuuta edes!: D

   Poista
  3. Voi, sekin on varmasti hieno kokemus päästä Tukholmaan :)

   Poista
 2. Kiitos kivasta haasteesta! Tämän toteutan ehdottomasti.

  VastaaPoista
 3. Kivoja suunnitelmia :-)

  Onko teillä tuttuja Chicagossa vai muuten vain menette? Meidän piti muuttaa sinne tasan kaksi vuotta sitten, mutta päädyttiin viime hetkillä jäämään Suomeen. Mut nyt tammikuussa - silloin mulla pitäisi olla jo osoite kaupungissa, josta pääsee aika nopeasti junalla NYC:iin :-D Jee! Sitä siis odotellessa menee vähän joulukin "ohi".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen työ on isoin syy meidän Chicagon ja NYCin reissuun :) Meillä tulee olemaan sama päätös edessä kesällä kuin teillä kaksi vuotta sitten ;) Minnehän päin sut tie vie tammikuussa? :)

   Poista
 4. WOW! Teillä on ollut oikein reissuvuosi! Blessed :))!! Ihania suunnitelmia ja nauttikaa joka hetkestä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautitaan kyllä ja arvostetaan kyllä niin paljon kaikkia mahdollisuuksia ja matkoja :)

   Poista