maanantai 2. joulukuuta 2013

Kiltti sisustuskeiju / Rakas Joulupukki

Sain myös Sisustuskeiju -haasteen hyvän aikaa sitten. Anteeksi, että olen ollut niin huono toteuttamaan näitä haasteita nykyään! Luulen myös, että tällä hetkellä olisi syytä lähettää toiveet joulupukille, kun sisustuskeiju on varmasti käynyt jo niin usean bloggarin luona :)

Haaste meni kuitenkin näin: "Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa. "Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!" 


Haasteen sain Heidilta Vaaleansininen uni -blogista <3 Haaste on peräisin Modernisti Kodikas -blogin Kertulta.

Mä teen varmasti poikkeuksen joukkoon, mutta tämä oli todella vaikea haaste. Yritin tehdä jo haastetta aiemmin, mutta se jäi roikkumaan, kun en keksinyt mitään järkevää. Nyt on mennyt jo viikkoja siitä, enkä keksi vieläkään mitään, mitä pitäisi saada nyt ja heti tai edes mitään sellaista mistä oikeasti haaveilisin. 

Meillä alkaa oikeasti olemaan koti siinä pisteessä, ettei sinne mahdu yhtään huonekalua enempää, kaapit pursuavat tavaroista (ja tänäkään vuonna en meinannut tehdä joulusiivousta kaappeihin ja asua niissä joulun aikaa) ja koti alkaa muutenkin olemaan koti, jossa on hyvä olla ja elää.

Teinkin kuitenkin pienen kierroksen verkkokauppoihin ja kyllä mä voisin niistä jotain toivoa (tai joulupukki voisi tuoda).

1. By Lassenin Kubus
2. J.F By Finlayson -lakanat. Mieluiten tuplaleveänä <3
3. Rosendahlin puinen apina
4. Vakka laatikko
5. Tine K:n valkoinen valaisin
6. Villeroy & Bochin astioita
7. Valkoinen Iittala -astiasto

Loput rahat sisustuskeiju voisi lahjoittaa vaikka Uusi Lastensairaala -projektille :)

Tämä haaste on tainut jo niin laajalti käydä blogeissa, etten laita sitä enää eteenpäin. Jos sisustuskeiju ei ole kuitenkaan käynyt vielä jokaisen luona, niin pyydänkin kirjoittamaan joulupukille ;)

Mukavaa uutta viikkoa kaikille! <3


*Kuvat FinnishDesignShop ja HobbyHall

4 kommenttia:

 1. Kauniita valintoja sinulla! kiitos kun toteutit :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vielä haasteesta :) Se oli mukava toteuttaa, vaikkakin oli vähän vaikeaa :)

   Poista
 2. Heips,

  ihana ja inspiroiva blogisi on haastettu! :)

  http://allyouneediswhite.indiedays.com/2013/12/03/jouluisia-juttuja/

  VastaaPoista