maanantai 22. heinäkuuta 2013

Prinsessasynttärit

Meillä vietettiin eilen tyttäreni 2-vuotissynttäreitä prinsessateemalla. Rakastan yli kaiken järjestää lapsille synttäreitä, kun silloin saan luvan kanssa leipoa herkkuja kokonaiselle armeijalle ja koristella kodin milloin milläkin teemalla. Niinpä eilen meidän koti täyttyi vaaleanpunaisista herkuista ja koristeista. Prinsessateemaan sopi myös täydellisesti prinsessakakku, jota olen halunnut kokeilla jo kauan ja nyt sen sain vihdoinkin toteuttaa :)



Tein pienelle prinsessalle myös muunmuassa cake popseja, mansikkaleivoksia, macaroneja ja perhoskeksejä. Vähän isommat prinsessat ja prinssit saivat myös raparperimuffinsseja ja amerikkalaista juustokakkua.





Sattumalta kävelin myös viime viikolla lähistöllämme sijaitsevan karkkikaupan ohi. En ole aiemmin karkkikauppaa huomannut, mutta nyt onneksi sen huomasin ja siellähän oli ihan pakko käydä ihastelemassa herkkuja. Karkkikauppa Sweetheartista ostin myös synttäreille tikkareita, karkkikeppeja ja vaahtokarkkeja. 



Prinsessateemaan sopivia vaaleanpunaisia astioita ja koristeita löytyi ihan mukavasti kaupoista ja esimerkiksi mukit, lautaset, lusikat ja kynttilät löysin Stockmannilta. Pillit ja servetit taas löytyivät ihanasta Pinosta. Kattauksen viimeistelin vaaleanpunaisilla satiininauhoilla, jotka ostin Sinellistä sekä paperipalloilla, jotka löytyivät myös Pinosta. Tytön ristiäisissä oli vajaa kaksi vuotta sitten liljoja, joten myös tänä vuonna synttäripöydästä löytyi lilja.




Askartelin myös pari viiriä ja pompomia roikkumaan ja mies puhalteli lauantaiyönä lapsille sunnuntaiksi yllätyksesi ilmapalloja. Meillä on mieheni kanssa tullut jo perinteeksi, että synttäreitä edeltävänä yönä lasten mentyä jo nukkumaan, mies puhaltaa ilmapallot ja minä leivon täytekakun :)


Kaiken touhun keskellä sitä kuitenkin aina pysähtyy miettimään omaan lastaan, sitä minkälainen toisesta on kasvanut ja sitä miten niin pientä ihmistä voi rakastaa niin paljon. Vaikka lapset ovat muuttaneet elämää paljon ja laittaneet välillä suunnitelmia uusiksi ja aina ei ole helppoa, niin silti yhtään päivää en vaihtaisi pois. Olen joka päivä kiitollinen siitä, että saan olla äiti kahdelle lapselle, jotka tuovat elämääni niin paljon iloa.

"kun iloiset nauravat kasvosi nään
mä usein pysähdyn miettimään
mua mistä palkitaan näin
kun saan sun nähdä kasvavan vierelläin
jos suinkin osaan niin lahjoitan sen
tuon lapsuuden kauniin ja onnellisen"


Ihanaa viikkoa kaikille! <3

18 kommenttia:

  1. Ihanat prinsessasynttärit! Kelpaisi itsellekin ;)

    VastaaPoista
  2. Ihania koristeita ja herkullisen näköistä syötävää! Kyllä on tytöllä ollut varmasti mieluisat prinsessasynttärit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä tuntui pieni prinsessa olevan iloinen synttäreistään :)

      Poista
  3. Voih kuinka pinkkiä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Ei olisi varmaan paljoa enempään pinkkiä voinut olla :D

      Poista
  4. Voi miten ihanan näköiset syntymäpäivät olet järjestänyt tyttärellesi! <3

    Ihania herkkuja olet leiponut!

    VastaaPoista
  5. Iiik kuinka ihania juttuja ja herkkuja! :) Olisinpa itekin noin pystyvä. Oon niin huono ja laiska leipomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos :) Lapset varmasti arvostaa, vaikkei kaikki olisikaan itsetehtyä :) Mä olen kai perinyt mummilta ja tädeiltä leipomisgeenin ja kaikki pitää tehdä itse alusta asti :D

      Poista
  6. Aivan ihastuttvat koristelut ja tarjoilut! Tykkäänn niin pinkistä ja vaaleanpunaisesta koristeluissa. Onnea neidille ja kaksivuotiaan äidille myöskin,äitiyden onnesta! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Taisi olla meillä ensimmäiset pinkit juhlat ;) Äitiys on kyllä yksi maailman ihanimmista asioista :)

      Poista
  7. Ihanat synttärit!! Niin kaunista kaikkineen koristuksineen ja ihania herkkujakin pöytä pullollaan!! :)

    VastaaPoista
  8. Hei voisitko laittaa noita reseptejä tänne blogiin? Nimim. Tytön 3v synttärit tulossa :) Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnistuu kyllä tottakai! :) Olen nyt pari päivää reissussa, mutta postailen resepteistä kunhan pääsen takaisin kotiin :)

      Poista