perjantai 20. syyskuuta 2013

Muotia ja trendejä Tikkurilan tyyliin

Kyllä se paistaa vihdoinkin aurinko tähänkin risukasaan. Tänään oli nimittäin mielettömän upea Habitare-päivä, joka alkoi Tikkurilan omalla yksityistilaisuudella ja sen jälkeen jäin vielä tutustumaan muuten messualueeseen.
Kuvia on taas sen verran paljon räpsitty, että ne on pakko jakaa ainakin pariin osaan. Ja Tikkurilan uutuudet ansaitsevat ihan oman postauksensa alkuun. Sain siis hienon mahdollisuuden päästä mukaan Tikkurilan omaan tilaisuuteen, jossa esiteltiin uusia struktuuritapetteja, uusi himmeä Helmi-kalustemaali sekä vuosien 2014-2015 trendivärit. 

Tilaisuus alkoi pikku puheella, jonka jälkeen seurasi muotinäytös, joka oli varmastikin suurelle osalle aikamoinen yllätys, mutta hyvällä tavalla. Pääsimme siis tutustumaan uusiin struktuuritapetteihin niin, että niistä oli tehty malleille vaatteet. Luovaa ajattelua sanon minä! :) Muotinäytöksen juonsi Viivi Pumppanen.Mallien yllä on vasemmasta reunasta lähtien yllään Tunto Struktuuritapetti Vana,  Tunto Struktuuritapetti Siipi, Tunto Struktuuritapetti Varpu ja Tunto Struktuuritapetti Riite. Vasemmassa reunassa näkyy myös malliseinä Helmiäismaalilla maalatusta Siipi-tapetista.

Struktuuritapetti on valmistettu polyesteri-selluloosakuidusta ja sen voi liimata seinään niin kuin tavallisenkin tapetin. Kiinnityksen jälkeen tapetti voidaan maalata Tikkurilan lukuisilla eri sävy- ja kiiltovaihtoehdoilla, jolloin tapeteista saa lukuisia erilaisia toteutusmahdollisuuksia. Tässä vielä linkkiä Tikkurilan omille tuotesivuille, josta löytyy tarkempia tietoja uutuustapeteista.

(Tunto Struktuuritapetti Varpu) 

(Tunto Struktuuritapetti Riite)

(Tunto Struktuuritapetti Vana)

Toinen mukava uutuus on Tikkurilan himmeä vesiohenteinen Helmi-kalustemaali, joka täydentää jo puolihimmeän ja kiiltävän sekä Helmi-pohjamaalin sarjaa. Maalia on kyllä pakko päästä kokeilemaan johonkiin, sen verran hienolta se näytti :)Messuilla pääsin myös tutustumaan Tikkurilan vuoden 2014-2015 trendiväreihin, joista on myös tehty uudet Kaunis Koti -värilastut. Harmi ettei niistä tullut otettua kuvia, mutta värilastut ilmestyvät varmastikin pian Tikkurilan verkkosivuille, että maalikauppoihin. Tulevana sesonkina jatkaa kuitenkin vielä trendiväreinä ihanat maan värit sekä harmaan kaikki ääripäät. Kuten niin monesta blogista on voinut huomata metallivärit ja -efektit jatkavat vaan suosiotaan, varsinkin kupari ja messinki. Ja pakko myöntää, että täälläkin on pikku hiljaa alettu himoitsemaan noita värejä pieninä annoksina :) Kuten keväällä niin moni arveli, niin vihreä jatkaa trendivärinä, samoin kuin sininen, turkoosi ja veden värit ja siitä mä olen iloinen. Sinisen eri sävyt saavat ainakin itselleni aina rauhallisen ja seesteisen tunnelman aikaiseksi. Sen lisäksi piristävää keltaistakin on lupa käyttää ;)

Aamupäivä Tikkurilan väen kanssa oli siis oikein antoisa ja pari tuttua bloggaajaakin oli päässyt mukaan kanssani. Nyt ollaan taas muutamaan ideaa rikkaampia, joten saa nähdä mitä niistä syntyy :) Seuraavassa postauksessa on sitten luvassa vähän kaikkea muuta messuilta. Itseäni kiinnosti varsinkin kaikki puusta tehdyt huonekalut, nahka, lämpöiset tekstiilit sekä syksyyn että talveen ja löytyipä messuilta myös muutama ihastuttava pöllökin ;)

Mukavaa loppuviikkoa ja mukavia messuja kaikille, jotka olette messuille menossa! :)

8 kommenttia:

 1. :) mun kaveri teki noiden mallien kampaukset ja meikit :)

  Ihanaa huomenna Habitareen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kaverisi oli kyllä tehnyt hienot kampaukset ja meikit! :)

   Toivottavasti messuilla oli kivaa! Harmi vain, ettei osuttu samaan aikaan paikalle :/

   Poista
 2. Todella makea toi Varpu tapetti.

  Mukavaa viikonloppua

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! :) Toivottavasti noita tapetteja alkaa ilmestyä ihmisten koteihin, sen verran kivoilta ja hienoilta ne näyttää :)

   Mukavaa viikonloppua myös sulle!

   Poista
 3. Mielenkiintoinen postaus! :) Kivoja nuo Tikkurilan uutuudet. Harmi kun en pääse Habitareen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet päässyt! :/ Onneksi sentään blogeja riittää, joista löytyy kuvia messuilta. Vaikkei se ehkä ihan sama asia ollenkaan kuin päästä itse messuille kiertelemään.

   Nuo Tikkurilan uutuudet ovat kyllä mielenkiintoisia ja tapetitkin sopivat niin monelle, kun niitä voi maalata niin erilaisiksi :)

   Poista
 4. Mielenkiintoinen juttu kyllä tuo maalattava tapetti, hauskalla tavalla myös näemmä esittelivät sitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja hyvää on vielä sekin, että jos joskus alkaa maalin väri tökkimään, niin sen voi vaan maalata uusiksi toisella värillä :) Ja esitystapa oli kyllä hauska, ainakin mieleenpainuva :)

   Poista