keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Merihenkinen eteinen

Arvaatkaapa mitä? Mun kamera on tullut vihdoinkin takaisin! JEEEE! Ei ole varmaan vaikea arvata, mitä olen tämän aamupäivän tehnyt? :D Ja varmaan loppupäiväkin menee kuvaillessa ;) Nyt päästään takaisin aiheeseen. Siitä on tooosi kauan aikaa, kun olen kotinurkkia kuvannut ja viime kerrankin jälkeen täällä on tapahtunut vaikka mitä. Isoin muutos on varmastikin koskenut eteistä, joka on saanut täydellisen muutoksen. Kuka muistaa sen kanervan värisen kopin valkoisineen huonekaluineen? Toivottavasti ei kukaan! :D 

Halusin eteiseen vähäsen merellistä henkeä ja sitä on nyt tapettien ja koriste-esineiden muodossa. Pyrin myös yhdistämään vanhat sukulaisten käytössä olleet huonekalut uusiin moderneihin huonekaluihin. Eteisessä ei ole vieläkään liikaa tilaa, mutta nyt sentään itse eteisen huone on paljon tilavampi ja valoisampi. Valoisuutta lisää myös se, että vaihdoin osan lampuista päivänvalolamppuihin, jolloin valo on paljon valkoisempaa ja normaalimpaa kuin lämpimän valkoisilla energiansäästölampuilla.Yhden seinän maalasin kokeilumielessä Tikkurilan Tunto Kivellä värinä Lumikvartsi. Ja siitä tuli kyllä tosi kiva. Saa nähdä, jos jossain välissä maalaisin pinnan vielä Tikkurilan Stardustilla, jolloin seinä muistuttaisi vielä vähän enemmän kimaltavaa merenhiekkaa. Muut maalatut seinät maalasin Tikkurilan valkoisella Lumi-maalilla. Tykkään tuosta Lumi-maalista, koska se on yllättävän pehmeän valkoinen, eikä ollenkaan sellainen kylmä valkoinen. Eron kyllä huomaan perusvalkoiseen tai maalarinvalkoiseen.


Eteisen huoneen toisen seinän tapetoin vähäsen aikaa sitten Boråstapeterin Marstrand-malliston tapetilla (nro 2976). Eteiseen on myös löytänyt tiensä anoppini kotipaikkakunnalta vanhoja pulloja, joissa on ollut muunmuassa vaarinkaljaa :) Löysin myös vanhasta aitasta Hartwallin limulaatikon 1960-luvulta :)

.


Itse eteisen käytävälle halusin pikku tavaroille säilytyspurkkeja ja laukuille ripustuspaikkoja ja kengillekin piti keksiä uusi säilytyspaikka. Eteinen toimii nyt varsin hyvin, vaikkei isoja vaatekaappeja enää olekaan ja vaikka nelihenkisellä perheellä tavaraa riittääkin.
Mahtavaa keskiviikkoa kaikille! :)

18 kommenttia:

 1. Nyt tuleekin varmaan valokuvapläjäyksiä tuutin täydeltä :D
  (Anti tulla vaan. Kaunista on!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, voipi olla että nyt riittää kuvia/kuvattavaa vähäksi aikaa :D

   Poista
 2. Onpa ihana! Mistä tuo vaatenaulakkosysteemi on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jos en ihan väärin muista, niin tuo vaaterekki on Normann Copenhagenin. Ostin sen Stockalta parisen kuukautta sitten, mutta ainakaan verkkokaupan puolelta sitä ei enää löydy :/

   Poista
 3. Oi, olispa meilläkin noin iso eteinen! :)

  http://kotitetris.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo eteisen huone tuo kyllä meille lisätilaa ihan hyvin, joten kyllä meilläkin olisi ihan minikokoinen eteinen ilman sitä :) Onneksi pienistäkin eteisistä voi saada ihan toimivia kunnon suunnittelulla :)

   Pitääkin tulla käymään blogivierailulla blogissasi :)

   Poista
 4. Kauniin näköistä, kuten aina :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan ja myös avaran näköistä! Etenkin nuo vanhat pullot kiinnittivät huomioni - ihan mahtavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nuo vanhat pullot kiinnittivät myös mun huomion samantien kun ne näin. Ja pakkohan ne oli pelastaa monen kymmenen vuoden takaa takaisin näytille :)

   Poista
 6. En ole aikaisemmin kommentoinut, mutta nyt pitää: ihastuttavan raikas ja pelkistetyn elegantti lopputulos! Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että kommentoit nyt. Se lämmittää aina mieltä, kun saa näinkin ihanaa palautetta :) Kiitoksia :)

   Poista
 7. Kauniita tavaroita ja tapetteja. Tuo limulaatikon löytö on ihan huippu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo limulaatikko oli kyllä pakko ottaa säilöön :) Ihme, että se on noinkin hyvässä kunnossa, vaikka ikää onkin ihan kiitettävästi :)

   Poista
 8. Onpa raikkaan näköistä :) tuo vaaterekki on hieno. Ja iso jee kameralle! Miunkin pitäisi tarttua omaan kameraan, että saisin blogiin täytettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Eteisessä on tosiaan nyt paljon raikkaampi fiilis :)

   Ja joo, ehkä se kameralla kuvailu voisi edistää blogin täyttymistä :) Mutta ehkä se on kanssa ihan sallittua, ettei blogiin tarvii kirjoitella ja kuvailla kuin vain silloin kun siltä tuntuu :)

   Poista
 9. Tosi kaunista! Olet voinut kertoakin aiemmin, mutta mistä tuo teidän raikas raitamattonne on?

  VastaaPoista