maanantai 23. syyskuuta 2013

Ikimuistoisia matkoja

Tänään piti postailla meidän uusista olohuoneen matoista ja tehdä kouluhommia ja tehdä vähän sitä ja tätä. No juutuinpa sitten koneelle selailemaan vanhoja matkakuvia. Vaikka kesä meni melkein enemmän ulkomailla kuin kotona, niin silti olisi taas niin kova kuume päästä takaisin maailmalle.

Samalla kun äsken kuvia selailin, niin päätin samalla kokeilla muokata niitä kuvankäsittelyohjelmalla vanhan ja kuluneen näköisiksi. Kuvat näyttävät oikeastaan sen verran kivoilta, että meinasin tilata parhaimmista kuvista isommat vedokset olohuoneeseen tauluiksi. Tässä tulee parhaimmat muistot Lontoosta, Chicagosta, New Yorkista ja Pariisista. Voi kun saisi jo pakata jo matkalaukun seuraavaa reissua varten <3


 Ihanaa viikkoa kaikille! <3

4 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän mageesti käsitellyt kuvat! :)

  VastaaPoista
 2. Upeet kuvat!! Älyttömän makeet noi käsittelyt. Ja joukossa tuttujakin maisemia :)

  Meillä oli jossain vaiheessa joka matkalta yksi kuva tauluhyllyllä käytävän seinässä.
  Muuton jälkeen ne eivät ole paikkansa löytäneet. Täytyy ottaa projektiksi...
  niin paljon muistoja ja hyvää mieltä, että ihan mielellään niitä välillä silmäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuvankäsittelyohjelmille, että ovat olemassa :) Kivaa välillä leikkiä vähän kuvien muokkauksella ja muokata oikein kunnolla eri näköisiksi :)

   Se on kyllä hyvä idea, että joka matkalta olisi yksi kuva esillä. Jo pelkästään kuvienkin katsominen tuo tosiaan niin paljon muistoja, että olisi kiva, että ne on esillä. Kun vain saisi aikaiseksi aina teetättää niitä kuvia matkojen jälkeen. Ehkä teidänkin kuvat vielä löytää tiensä seinälle jossain vaiheessa :)

   Poista