sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Habitare 2013

Vielä muutama kuva Habitare-messuilta torstaipäivältä.Seuraavaan kuvaan taitaa tiivistyä tulevien trendien päälinjat: puuta, kuparia, sinistä, harmaata ja ripaus keltaista :)


Jostain syystä mulle jäi messuilta kuitenkin sellainen olo, että siellä olisi toivonut olevan enemmän suomalaisten pienten yritysten tuotteita esillä. Onneksi kuitenkin esimerkiksi Pisama Designin ihastuttavat kuosituotteet olivat esillä messuilla. Pisama Designin tuotteet ovat kyllä loistava esimerkki siitä, kun ekologisuus ja arkidesigntuotteet yhdistetään ja saadaan aikaiseksi jotain hauskaa ja kaunista. Ja oli kyllä mahtavaa myös saada tavata vihdoinkin kuosien suunnittelijat merkin takaa.
Huomenna meidän perhe yrittää vielä suunnata Helsingin Katajanokalle Tulli- ja Pakkahuoneelle, jossa järjestetään lapsille oma tapahtuma osana Helsinki Design Weekiä. Lapsilla on esimerkiksi mahdollisuus piirrellä ja leikkiä IKEA Smålandissa tai rakentaa legoista pienoismalli unelmien kaupungista :)

Mukavaa viikonloppua! :)

4 kommenttia:

 1. Mun sydän kyllä nyt suli noille pöllötekstiileille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin suloisia? Munkin sydän suli niille jo kauan aikaa sitten :)

   Poista
 2. Moi, tulin tervehtimään vielä täällä blogin puolella, vaikka olen tosiaan lukenut blogiasi jo pidemmän aikaa. Kiitos ihanista sanoistasi liittyen Pisama -tuotteisiin. Niin mukavaa, että tuotteet ilahduttavat sinua! Ja oli tosiaan todella mukavaa tavata ja jutella. Jaoin juuri postauksesi pisaman fb:ssä, ilahduin niin hurjasti sanoistasi. Habitaressa oli hauskaa, toivottavasti myös sinun messupäiväsi meni kivasti.

  Kaikkea ihastuttavaa sinulle ja lukijoillesi syksyyn! Paljon värejä ja kuoseja. <3
  Terkuin, Suvi // Pisama Design

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tulit tervehtimään vielä täällä! :) Teidän ja teidän tuotteiden näkeminen oli kyllä yksi kohokohdista messuilla ja oli kyllä hienoa tavata :) Tyyny on löytänyt jo oman paikansa :) Se sopii ihan täydellisesti meille :)

   Mukavaa syksyä myös teille ja jatkattehan jatkossakin sitä mitä teette :) Teillä on ihan huipputuotteet ja toivottavasti mahdollisimman moni löytäisi ne :)

   Poista