perjantai 1. helmikuuta 2013

Lehtikori

Käytiin tänään tytön kanssa vähän shoppailemassa. Mukaan oli pakko saada Kodin1:sta Anno-sarjan uusi Aamu-kori, joita saa nyt monessa eri koossa tavarataloista. Meille ostin korin, jonka halkaisija on 30cm ja kori päätyikin samantien makuuhuoneeseen lehtikoriksi, jonne saan laittaa kaikki sisustuslehdet. Tekisi mieli ostaa makkariin vielä toinenkin, johon voisi laittaa esimerkiksi lankoja tai jotain muuta kivaa.







Tämä herkuttelija menee nyt syömään tytön kanssa juuri uunista tullutta mustikkapiirakkaa
 ja odottamaan poikia kotiin <3

Hyvää helmikuun ensimmäistä viikonloppua kaikille! :)

9 kommenttia:

  1. Oikein mukavaa viikonloppua myös sinne :)))

    VastaaPoista
  2. Itsekin ostin ihan samanmoisen korin jo jokin aika sitten ja tykkään siitä kovasti. Tekis mieli käydä hakemassa pari lisää ;) Hauskaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykästyin kyllä kovasti tuohon koriin. Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
  3. Meillä on kans lehdet korissa, säilyvät kivasti siinä ja kun alkaa tulla ahdasta on aika viedä vanhat lehdet kierrätykseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli tuon korisysteemin pitäisi toimia suhteellisen hyvin?! :) meillä on tähän asti lehdet pyörineet vaan pöydillä, joten kiva saada niille vihdoinkin oma paikka :)

      Poista
  4. ihana kori. täälläkin olisi hakusessa uusi kori kun vanha ei oikein sovi enää tähän kotiin :) luulen, että omani tilaan nougatista, mutta tuokin voisi olla kiva vaihtoehto!

    VastaaPoista