perjantai 14. joulukuuta 2012

Ruosteiset korit

Tilasin pari viikkoa sitten Ellokselta kaksi kulutetun näköistä metallivatia, jotka kävin eilen hakemasta Postista. Olen tämän päivän yrittänyt saada niitä istumaan meidän sisustukseen ja samalla ahdistunut punaisesta väristä, joka on valtaamassa kotiamme salakavalasti. 
Vadit ovat halkaisijoiltaan 18cm ja 22cm.

Toinen vadeista on nyt päätynyt ikkunalaudalle Festivo-kynttiläjalkojen viereen hedelmävadiksi. Saatiin nuo kynttiläjalat tuparilahjaksi ja ne ovat kyllä ihanat. Kuva ei anna yhtään oikeutta varsinkaan korkeimmalle, joka on 280mm pitkä. Vielä kun niihin saisi ostettua vähän juhlavammat kynttilät. Ja sitten piti mennä vielä laittamaan niihin hopeiset minimuffinssivuoatkin, jotta kynttilät pysyvät pystyssä.Ja sitten takaisin asiaan eli näihin vateihin. Elloksen sivuilla tuotekuvassa vadit eivät näyttäneet läheskään näin vihreiltä, kuin mitä ne luonnossa ovat. Ja vihreä kun ei ole välttämättä mun lempivärini. Juuri tuon värin takia, mulla on ehkä pienimoisia hankaluuksia saada vati näyttämään kauniilta missään.Kokeilin vatia myös ruokapäydän päälle, jossa on tupareiden jäljiltä vieläkin punainen pöytäliinä. Ja voihan punainen sentään, kun on liikaa punaista! Jouluksi tuo pöytäliina lähtee kyllä vaihtoon. Vatien viereen löysi tiensä myös kaksi Kastehelmi-tuikkukippoa, jotka saatiin myös tuparilahjaksi. Rakastan kyllä kynttiläjalkoja ja tuikkukippoja, kunhan vain löytäisin kaikille sopivan paikan. Vati kerkesi myös poseeraamaan keittiön seinää vastaa, mutta ei hyvä. Joten etsintä jatkuu tai sitten... 
MAALAAN sen! Valkoiseksi tai jollain muulla kivalla värillä. Vadin muoto on kyllä kiva, mutta en niin välitä tosiaan tuosta vihreästä. Pienempi vati löysi tiensä toistaiseksi eteisen joulutähden alle.Perjantain kunniaksi paistoin juuri joulutorttuja ja poikakin jäi tänään tarhasta joululomalle, joten ehkä tästäkin päivästä saa vielä ihan kelvollisen.

Toivottavasti teillä muilla on idearikkaampi perjantai ja hyvää viikonloppua kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti