perjantai 28. joulukuuta 2012

Puu sisustuksessa

Tänään on tullut taas löydettyä Pinterestin ihmeellisestä maailmasta ihania ja inspiroivia kuvia. Puu on tällä hetkellä Se Juttu, jota haluaisi lisää ainakin makuuhuoneeseen. Puu on ihan uusi juttu meillä ja vasta nyt olen alkanut käsittämään, että puu voi näkyä sisustuksessa muutenkin kuin vain käsittelemättömänä puuna huonekaluissa.

 
Näistä kuvista huomaan myös, että kaipaan kotiimme jotain vaalean turkoosia niin kuin näissä neljässä viimeisessä kuvassa. Ensimmäisessä yhteisessä kodissamme mieheni kanssa oli olohuoneen pitkä seinä maalattu vaalean turkoosilla ja voi, että mä rakastin sitä seinää. Seiniä tuskin enää turkoosilla maalaan, mutta jospa löytäisin jostain vanhan puisen lipaston, penkin tai tuolin, jonka saisin maalattua turkoosilla, niin olisin onnellinen. 

Kaikki kuvat on siis lainattu Pinterestistä!

Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Tykkään myös turkoosista.

  Muutenkin olisi hyvä jos ihmiset ymmärtäisivät, että ei pelkästään valkoinen ole ainoa oikea vaihtoehto vaan yhdistelemällä värejä voi saada paljon mielenkiintoisemman ympäristön. Meillä on pienillä tukilapsilla vanhat vaaleanpunaiset pinnalaitaiset kerrossängyt.

  Myöskin vanhat tummat lipastot sopivat oikein hyvin vaaleaseinäiseen huoneeseen. Kontrasti on hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sun kanssa kyllä samoilla linjoilla värien käytön suhteen :) Nuo kerrossängyt ovat varmasti hienot. Yritin käydä etsimässä kuvaa niistä sun blogistakin, mutta en ainakaan heti ensisilmäyksellä löytänyt :/

   Poista