tiistai 7. toukokuuta 2013

Pellavaa

Tilasin toissa viikolla H&M Homen vaaleanharmaat pellavalakanat ja eilen ne saapuivat vihdoinkin. Nyt alan vihdoinkin ymmärtää, miksi ihmiset hehkuttavat niin paljon pellavalakanoiden perään. Ovathan nuo lakanat ihanan tuntuiset ja näköiset ja vetävät vertoja meillä tähän asti paljon käytettyihin puuvillasatiinilakanoihin. Materiaaleina pellava ja puuvillasatiini ovat kyllä ihan erituntuisia lakanoissa, mutta kuitenkin kummastakin löytyy sitä pehmeyttä mitä lakanoilta haluan.

 


Nyt kun sängynpäätyä ei ole, kaipailisin kyllä vaaleanharmaiden tyynyliinojen taakse tummempia tyynyliinoja vähän kontrastia tuomaan. Kokeiluksi peitin valkoiset tyynyliinat tummanharmaalla viltilla. Heitin joukkoon vielä tuon musta-valkoisen koristetyynyn.



Mies tuli äsken kotiin kainalossaan 12€:lla ostettu tuoli, joka huudettiin eilen huuto.netistä. Luulenpa, että tämä saa jäädä makuuhuoneeseen pienen tuunailun jälkeen ja ruokapöytään etsitään toinen tuoli :)


Mukavaa viikkoa kaikille! :)

22 kommenttia:

  1. Kaunista! Oon ollut tilaamassa noita valkoisena ja taidankin tilata sun "suositusten" jälkeen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Kannattaa ainakin kokeilla :) Ite uskallan kyllä nyt suositella pellavalakanoita, kun mieskin on kehunut niitä ;)

      Poista
  2. Ihanat, haaveissa täälläkin, jonain päivänä voin pellava lakanoihin sukeltaa :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat uudet lakanat! Itsekin käyn nappaamassa nuo h&m homen pellavalakanat jokupäivä. :)

    VastaaPoista
  4. Itsellänikin on ollut sormi jo melkein tilausnapilla näiden kanssa useampaan kertaan, joten tosi hyvä kuulla, että ovat mainiot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mietin noita pitkään, että tilaanko vai enkö, mutta onneksi tilasin :)

      Poista
  5. Olen itsekin miettinyt juuri noidne pellavalakanoidne hankintaa. Kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit. Nuo pellavalakanat ovat olleet jo pitkään mulla haave- / ostoslistalla ja onneksi ne nyt uskalsin tilata. Ovat kyllä hintansa arvoiset :)

      Poista
  6. Upea tuoli mukavaan hintaan! Tuunaat sen varmaan mieluiseksi mutta tuollaisenakin se toisi särmää ja maanläheisyyttä muuten hillittyyn väriympäristöön.Paitsi jos väri vivahtaa keltaiseen mutta kuvassa näyttää hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin kyllä sitäkin, että jättäisin sen tuollaiseksi. Hioisin vaan lakkakerroksen pois kokonaan, koska lakan alla on kyllä kauniin väristä puuta. Toisaalta taas makkarista löytyy jo työpöytä ja hyllynkannattimet puunvärisenä, niin en tiedä onko puinen tuoli jo liikaa. Pitää vähän miettiä. Jos tuolin maalaisin niin siitä tulisi joko valkoinen tai harmaa. Mustakin tietty voisi olla yksi vaihtoehto. Mutta tuoli on kyllä munkin mielestä upea :)

      Poista
  7. Mäkään en ole koskaan pellavalakanoita kokeillut! Tartteekin kokeilla, ne kävis luonteeltaan ihan loistavasti tulevaan makkariin :) Tai ainakin kuvittelen niin, koska enhän tiedä vielä :D

    VastaaPoista
  8. Täälläkin kovin mietitty pellavalakanoita ja juurikin noita H&M:n. Onko pehmeitä käytössä eikä pistele? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakaan mun mielestä ei pistele ja on pehmeät, varsinkin ensimmäisen pesun jälkeen :)

      Poista
  9. Pellavaa meidän talossa muuten paljon, mutta pellavalakanoita en ole minäkään kokeillut. Nyt heräsi kyllä kova kiinnostus. :) Kiitos vinkistä! Pellava on kyllä kaunis ja luonnollinen materiaali, tykkään sen tietystä rosoisuudesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään. Mäkin kyllä tykkään juurikin siitä pellavan rosoisuudesta tai rouheudesta :)

      Poista
  10. Ihanuudet! Meillä on nuo samat turkoosina ja vaalenapunaisena.
    Blogissani on sinulle haaste. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia haasteesta Jenna :) Pitääkin käydä katsomassa mitä siellä odottaa ;)

      Poista
  11. Niin kauan olen kuunnellut kehuja pellavalakanoista, että pitäisi nyt investoida ne meillekin. Tiedän jo rakastavani niitä, koska pellava on materiaalina niin mahtava. Sittenhän se vaan tarkoittaa, että koko lakanavarasto menee uusittavaksi. :D

    VastaaPoista