keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Päivä uima-altaalla

Yksi mukavimmista hienouksista täällä on se, että kotiovelta pääsee suoraan hissillä kattoterassille, josta löytyy uima-altaat ja grillausalueet. Enää ei tarvitse siis lähteä kävellen tai autolla lähimmälle hiekkarannalle, kun uima-allas on suoraan alapuolella samassa kiinteistössä. Vähän kuin olisi etelän lomamatkalla :D Paitsi, että maisemat on ehkä hiukkasen erilaiset.


Meidän naperot on myös sen verran vesileikkien perään, että ne voisivat viettää vedessä vaikka koko päivän. Niinpä uima-allas -alue on tullut meille tutuksi viimeisen viikon aikana ja viimeksi eilen vietettiin siellä reilut 3 tuntia. Lasten kannalta noinkin lähellä sijaitseva uima-allas on kyllä vaan hyvä juttu. Luulen, että kumpikin oppii uimaankin nopeammin, kun saavat täällä uida paljon enemmän kuin mitä Suomessa.


Enkä mä kyllä itsekään laita pahakseni, että päivisin pääsee nauttimaan auringonlämmöstä ja samalla uimaan :) Täällä on kyllä ollut viimeisen vajaan kahden viikon ajan ihan uskomattoman hienot ilman ja ainoastaan parina päivänä on ollut vesisadetta ja pilvistä. Ei ainakaan tarvitse palella, kun lämpötila kipuaa +25 asteen yläpuolelle lähemmäksi joka päivä.Toivottavasti sinne Suomeenkin saadaan lämmin ja aurinkoinen kesä! :)
Mukavaa keskiviikkoa kaikille!


P.S. Nyt on tämän blogin Facebook-sivut päivitetty uuden blogin tiedoilla. Eli Facebookissa matka jatkuu suoraan siitä mihin täällä jäädään. Tässä vielä linkki uuteen blogiin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti