keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Ovesta sängynpäädyksi

Kiitoksia teille lukijoille vinkistä/neuvosta käyttää vanhaa ovea sängynpäätynä. Löydettiinkin toissa viikonloppuna varaston perimmäisestä nurkasta puuovi, joka oli vielä käsittelemätönkin. Puuovi on nyt hiottu ja vahattu valkoiseksi samalla vahalla, kuin millä käsittelin ruokapöydän kannen. Kyllähän tuo ovi tuo oman säväyksensä makkariin. Vielä kun osaisin päättää, että pitäisikö sitä nostaa ylöspäin tukien avulla vai antaa olla vähän piilossa lattiatasolla :)


Ostin myös vaaleanharmaiden pellavalakanoiden seuraksi kaksi raidallista Annon harmaa-valkoista tyynynpäällistä. Harmi vain, että meidän sisätyynyt olivatkin vähän liian pienet noihin tyynynpäällisiin, joten pitää käydä joku päivä ostamassa uudet sisätyynyt.




Täällä on taas aikamoinen härdelli menossa ja tupa täynnä laatikoita ja pussukoita, kun vuokrattiin viikoksi kirpputoripöytä lasten vaatteille. Eilinen ilta meni silittäessä ja tänään vietiin ensimmäinen erä vaatteita kirpparille ja yli puolet vaatteista on vielä laatikoissa. Olen tähän asti säästänyt kaikki lasten kunnolliset, ehjät ja puhtaat vaatteet varastoon "varmuuden vuoksi" seuraavalle, mutta luulenpa että jos meille vielä joskus siunaantuu kullanmuru, niin siihen menee sen verran aikaa, että ei ole mitään järkeä säilyttää kaikkia kahden lapsen vaatteita siihen asti :) Kaikki rakkaimmat ja sukulaisilta saadut käsintehdyt vaatteet kyllä säilytetään edelleenkin hyvässä tallessa :) Onko teillä muilla vanhemmilla tapana säilyttää kaikki lasten vaatteet vai laitatteko niitä kiertoon, kun ovat jääneet pieniksi lapsille? :)

Mukavaa keskiviikkoa kaikille! :)

20 kommenttia:

  1. Ihana tuli kyllä ovesta sängynpäätynä :)

    Meillä kanssa sama rumpa lastenvaatteiden suhteen, olen säästänyt jokaikisen vaatteen.
    Vaikka meillä on kaksi poikaa, pienellä ikäerolla niin tullut kuitenkin hommattua uutta vaatetta pikkuveljelle. Nyt ei kyllä kärsi enää säästää kauempaa noita vaatelaatikoita, kun alkaa olla täyttä ja ahdistaa laatikoiden määrä nurkissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on kyllä ihmeellistä, miten paljon kahdeltakin lapselta vaatteita kertyy, vaikkei montaa vaatetta yhdessä koossa olisikaan :)

      Poista
  2. Kolmosen jälkeen jätän laatikollisen/pari, mulla on kannellisia tiiviitä muovilaatikoita jotka raahaan vintille. Voi olla ettei koskaan tule enää, mutta ei kaikesta raaski luopua.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkään tuskin ihan kaikista vaatteista uskalletaan ikinä luopua vaikkei enää lapsia tulisikaan :) Sen verran arvokkaita ovat esimerkiksi mummon neulomat neulevaatteet :)

      Poista
  3. Jaahas, taisi tulla reissu autotallin perimmäiseen nurkkaan. Tosi kivalta näyttää ovi sängynpäätynä!

    VastaaPoista
  4. Mun äiti on säilyttänyt mun vanhoja vauvavaatteita, nostalgista :) Kyllä sitä on joskus tullut oltua pieni :D Kaunis tuo sängynpääte, ihana idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehenikin äiti on säilyttänyt 20 vuotta vanhoja pieniä vaatteita ja kenkiä ja hyvinhän ne ovat kyllä säilyneet :) Kunnon perusteella ei kyllä uskoisi, että ovat 20 vuotta vanhoja :)

      Poista
  5. Sinulle olisi pieni haaste blogissani :) Aurinkoista kesän odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitoksia haasteesta! :) Mukavaa tulevaa kesää sullekin :)

      Poista
  6. WAU mikä sängynpääty! TODELLA UPEA!!!!!

    Lastenvaatteet menee siskon muksulle! Hyvää kierrätystä! :))) Lempparit toki säästän!!

    Miss you!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle ihana! Et uskokaan, kuinka paljon piristit juuri päivääni :)

      Meillä taas nuorimmainen on saanut serkultaan lähes kaikki vaatteet ja mikäs se parempaa kuin kierrättää sukulaistyttöjen kesken :)

      Miss you too! <3 Voi kun vuorokaudessa olisi enemmän tunteja ja viikoissa enemmän päiviä ja kuukausissa enemmän viikkoja :) Ihan hävettää, kun on tullut taas niin vähän käytyä blogivierailuilla sun ja muiden ihanien luona.

      Poista
  7. Näyttää kauniilta! Sopii todella hyvin pellavaisten tekstiilien ja tuon tumman seinän kanssa. Ja on ainakin yhtä asunnon hengen kanssa. Kiva idea tosiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Sopii tosiaan hyvin ainakin talon vanhaan henkeen :)

      Poista
  8. Aivan käsittämättömän tyylikäs, hieno on noinkin, mutta olis ehkä kiva kun sitä näkyis vähän enemmän kun on noin hieno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla oli maalaukset vähän kesken viereisellä seinällä, niin sen takia jouduin vähän rajaamaan tuota kuvakulmaa :D mutta eiköhän se näy vielä kokonaisenakin jatkossa :)

      Poista