torstai 25. huhtikuuta 2013

DIY: Pitsiä pintaan

Lupaan heti alkuun, että tänään on vuorossa viikon viimeinen DIY-vinkki ja postaus makkarin puolelta :) Idea on poimittu Eko Deko -kirjasta, josta löytyy vaikka mitä mahtavia tuunailuideoita. Kyseessä on nimittäin halutun (pitsi)kuvion maalaaminen tuolin istuinosaan. Kirjan ohjeessa käytettiin muovista pitsiliinaa, mutta itse käytin ihan tavallista pitsikangasta, jonka löysin kirpparilta 0,50€:lla :) Ja ideahan on varsin yksinkertainen. Pinta maalataan spraymaalilla kankaan läpi, annetaan hetki kuivua ja nostetaan kangas irti pinnasta. Tämmöistä jälkeä tänään meillä :)





Jotta homman voi vetää överiksi, niin tuolin lisäksi olen maalannut samalla idealla myös kynttilän, säilykepurkin ja askartelukortin :D



Tuo kynttilä ei kyllä oikein onnistunut, kun kangas oli aivan liian iso siihen tarkoitukseen. Ehkä joskus voisi kokeilla valkoisella sprayllä mustalle kynttilälle, jos siitä tulisi hiukan kauniimpi. Tosin en tiedä onko nuo omatekoiset kynttiläkipotkaan nyt niin kovin sievät :)  

Mukavaa torstai-iltaa kaikille! :)

23 kommenttia:

  1. VAU! Penkistähän tuli upea! Todella mainio idea.

    VastaaPoista
  2. Kivoja tuunauksia, kivalta näyttää :)

    VastaaPoista
  3. Sehän kuuluu aina asiaan että kun jostain innostuu niin sitä samaa tekniikkaa käyttää kaikkeen :) mullakin tällä hetkellä virkkaus on vähän semmoista, mitä pitää ympätä kaikkeen :D mutta hienot tuunaukset, olet taitava ja nämä DIY-jutut on mulle ainakin tosi mieleisiä että lisää vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se taitaa vähän mennä, että kun yhdestä asiasta innostuu, niin sitä tekee sitten vähän enemmänkin :) virkkauskin on kyllä mukavaa puuhaa :) ja kiva kuulla, että DIY-juttuja saa jakaa jatkossakin :)

      Poista
  4. Wau, tota täytyy itsekin kokeilla :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva idea. Tuotahan voisi kokeilla vaikka valkoiseen tapettiseinään jos haluaa siihen kivan kuvion.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos seinään haluaa tehdä, niin suosittelen kokeilemaan Tunto Hienon käyttöä :) Silloin saa tosi kivan näköistä pintaa aikaiseksi :) Tosin sitä ei voi käyttää tapetin päälle :)

      Poista
  6. Minä täällä taas vaan hei! :D Hieno tuunaus, ja olen samoilla linjoilla kuin yllä; nämä jutut on parhaita, että lisää mahtuu ihan varmasti DIY projekteja ;)

    PS. Jostakin syystä lukijapalkkiin ei pääse liittymään, on ihan valkoinen ruutu tyhjänä.. :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No moi :D mahtavaa kuulla, että mun DIY-projekteillekin löytyy lukijoita :D

      Voi pöh, taasko se ei näy? Siinä oli vähäsen aikaa sitten sama ongelma joillakin ja toisilla se taas näkyy :/ Enkä osaa/pysty oikein ite tekee sille mitään :/

      Poista
    2. HipHei! Palkki on palannut, ja nyt vihdoin lukijaksesi olen itseni lisännyt :)

      Poista
    3. Jei, kiva että palkki palasi ja tervetuloa lukijaksikin :)

      Poista
  7. Ostin juuri eilen tuon Eko Deko -kirjan alennuskorista vitosella ja katselin noita pitsi-ideoita ihastuneena. Jakkarasta tuli tosi hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuo pitsi-idea on kyllä yksi parhaista ideoista kirjassa. Tosin kirjasta löytyy kyllä paljon muitakin kivoja ideoita, joita pitäisi kokeilla :)

      Poista
  8. Ihan huippu idea kuvioida tuo jakkaran päälinen, niin hieno!! :)

    VastaaPoista
  9. Voi, kun kiva idea! Thanks ;)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  10. Aivan mahtavia kerta kaikkiaan! :) Kauniita!

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Ihan mielettömän hieno :) tuota voisi joskus kokeilla! vau :)

    VastaaPoista
  12. Tosi kiva idea, tätä on pakko kokeilla! Voisi olla kiva valmiissa taulupohjassa...sitä taidankin kokeilla, hmm, saisikonhan aikaiseksi jo viikonloppuna :)

    VastaaPoista
  13. Oih,sul tullut blogiin kivoja diy juttuja! Pitkään aikaan täällä vieraillut,ja paljon uutta tullut! Kivaa!

    VastaaPoista